domingo, 4 de julio de 2010

KTM Myroon Elite 2010

Desprès de molt dies dubtant entre una KTM i una TREK, finalment m'he decidit per aquesta espectacular màquina de carboni, de només 9,7 Kg sense els pedals.



He aprofitat aquest matí per anar a probar-la per la serralada de la Marina. De fet la idea era anar al Montseny però no ha pogut ser...i he sortit cap a les 11:30 amb tota la solana que queia a tota Barcelona! L'ocasió s'ho mereixia i no m'importava massa passar una mica de calor!!


De KTM 3_07_2010


Les sensacions són boníssimes desde el primer moment. Tot estava perfectament ajustat, cap problema de canvi, frens i postura més còmoda del que hem podia pensar.
La transmissió és el millor de la bici!! Tota la pedalada s'aprofita, el que fa que sorti molt ràpida quan li dones un petit impuls!! Acostumat a la doble, aquesta sensació no l'havia tingut desde feia temps...de debò.

De KTM 3_07_2010




Les ganes de pedalar m'han fet pujar la Ctra de la Conreria amb el plat gran, això si, convinant els pinyons i canviant a plat mitjà els últims metres, però he de dir que per carretera no sembla que portis una bici de muntanya...realment s'agraeix el poc pes i és disfruta pujant.

Desprès han vingut les trialeres....aquí tenia una gran comparativa amb la meva doble...però només puc dir que ha estat espectacular!!! Si que es cert que és nota més dura, obviament, però si t'aixeques de la bici ( habitual encara que portis una doble), va de fàbula i realment notes el bon comportament del carboni.

Les rampes eren igual de dures que sempre, però es pujen diferent....arranca abans, pessa menys, no se...ha estat una molt bona impressió per ser la primera vegada que l'agafava!

De KTM 3_07_2010



Bé, espero que d'aqui a poc tots la poguèu conèixer!! :)

Ivan

No hay comentarios: