domingo, 15 de noviembre de 2009

Sant Miquel del Fai i Puiggraciós

La ruta d'avui ha estat increible per les vistes que ens hem anat trobat. Hem sortit de Parets a les 9:30am, en Gabri ha arribat amb tren. Al principi no teniem massa clar la ruta que voliem fer...la de Sant Miquel del Fai era un pel llarga però creiem que valia la pena...i no ens hem equivocat. Sense cap mena de dubte, una ruta per repetir amb tota la colla.



Arribar a Sant Miquel del Fai ha estat bastant fàcil. No trobem massa pujada i encara estem frescos...no portem més de 30Km. Allà hem fet una paradeta, obligada per l'espectacular vista que ens ofereix la cascada d'aigua de Sant Miquel. L'entrada val 8 euros per cap, però ens han deixat passar 10 minuts per fer 4 fotografies.



Ara venia la part més dura, sense cap mena de dubte, però alhora la més impresionant. Anavem direcció el Puiggraciós, a uns 12 Km de Sant Miquel, però ens quedava una pujada de pedres brutal!!!



La baixada fins a Parets, d'uns 20Km, molt guapa! Molts corriols i unes baixades amb molts salts que fins i tot ho feien una mica perillós.

Perfil d'etapa:

Ruta Wikiloc


Descarregar Track


Una sortida molt recomenable.






No hay comentarios: