sábado, 18 de abril de 2009

Sant Celoni-Turó de l'Home - Part 1

Dissabte les 7:30 SMS de l'Enric: No podré pujar. La peque va tenir febre Espero que estigui millor!!! Vestit de lycra tiro cap a l'estació del Clot. A les 9 arriba el tren cap a Sant Celoni amb el Gabriel al primer vagó. Tot rutlla AQUEST COP SI!!!!!

Arriben a St. Celoni, fem un tallat al bar de l'estació mentre expliquem les anècdotes passades i cap a munt. Trobem prou be la pista, i anem pujant el dia es collonut solet i cel blau!

Anem pujant, vaig recordant la ruta sense problemes... Una pregunteta a una casa i milles!!! En un punt de la pujada, just passat un convent o no se que, explico un parell d'acudits per animar la pujada i zas passem el trencall que toca agafar i seguim pel GR5... Sortim a la carretera uns 3 o 4 km per sota del que toca. Cap problema el temps acompanya, fem un mos de barretes i surtido "perro piloto - Air Nostrum" i més pujada.

A uns 6 kilòmetres de Santa Fe del Montseny el temps fa un giravolt i comencen a caure gotes, res important fins a Santa Fe on decidim omplir el diposit amb un bon àpat, un bon vi i fent repàs de les millors fotitos dels nostres patufets entre babetes i rialles.


Al mateix temps cau un xàfec impressionant amb trons i aigua a raig. Postre i cafetó i decidim sortir cap al Turó. Carretra fins al cim prou nevat encara, un cop a dalt dos fotitos i avall pr piste que amb la tamborinada del dinar està per gaudir a saco menjant fang i + fang!!!

Pista fins el punt de sortida on decidim buscar una benzinera on treure els quilos de fang que porten les bicicletes. Fem net, anem a l'estació i a sobre el tren es expresso que va de pet cap a BCN. Un día rodo d'aquells que sap greu no fer-ho amb tota la colla.

No hay comentarios: