domingo, 5 de abril de 2009

Cursa dels bombers

Un dia genial amb un temps total de 46m 40s, llàstima de com va acabar el dia:

Carta als lectors que vaig enviar a La Vanguardia:
El passat diumenge 5 d’Abril, coincidint amb la cursa dels bombers, vaig aparcar el cotxe a les 9:00h en la Zona Verda que hi ha just davant del CMIMA, al mateix passeig Marítim. Venia, igual que molts altres corredors, a disfrutar d’una jornada esportiva organitzada en part, per l’Ajuntament de Barcelona.

Abans de marxar cap al Parc de la Ciutadella, inici de la cursa, vaig comprovar l’horari que de la senyal de la Zona Verda, on textualment hi possa: “Exclusiu residents amb distintiu.Tiquet de control obligatori. Laborables de dilluns a divendres 8-20h”.

De moment tot anava bé, la cursa va ser un èxit i ens ho vam passar d’allò més bé recorrent els 10Km per la ciutat. El que no sabia ni jo ni els altres corredors, es que en acabar la cursa, l’Ajuntament s’hauria encarregat d’augmentar els seus ingresos retirant aquests cotxes amb la grúa municipal de zones verdes, com a mínim, molt mal indicades i molt susceptible a interpretacions contradictòries.

No hi ha dret! La combinació d’un event esportiu i senyals confuses o incorrectes han estat perfectes perquè l’Ajuntament pugui recaudar diners d’una manera ràpida i fàcil, aprofitant-se de ciutadants que van quedar-se, alguns d’ells, sense roba d’abric, documentació i fins i tot algún que altre lessionat. Tots vam haver de fer un desagradable passeig de més de 20 minuts fins arribar al dipòsit municipal i pagar la fantàstica xifa de 150€ per retirar el nostre vehicle.



Tot plegat, un cursa molt econòmica i que recordaré sempre.

Moltes gràcies, Ajuntament de Barcelona!


No hay comentarios: